Profesionali virtuvės įranga verslui

Krosnelė maistui gaminti esant žemoms temperatūroms Hendi - 225479

Krosnelė maistui gaminti esant žemoms temperatūroms Hendi - 225479

1,621.40€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 1,340.00€

Kvarcinis grilis maxi GN 1/1 - 264331

Kvarcinis grilis MAXI GN 1/1 - 264331

719.95€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 595.00€

Lankas viryklei-taburetei 360 mm - 147207

Lankas viryklei-taburetei 360 mm - 147207

92.57€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 76.50€

Pjaustyklė Kitchen Line 250 - 210215

Maisto pjaustyklė Kitchen Line 250, 150W, Hendi, 210215

490.05€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 405.00€

Pjaustyklė Kitchen Line 300 - 210246

Maisto pjaustyklė Kitchen Line 300, 250W, Hendi, 210246

888.14€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 734.00€

Pjaustyklė Profi Line 220 - 210048

Maisto pjaustyklė Profi Line 220, 280W, Hendi, 210048

490.05€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 405.00€

Pjaustyklė Hendi Profi Line 250 - 210000

Maisto pjaustyklė Profi Line 250, 320W, Hendi, 210000

575.96€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 476.00€

Mandoline V tipo, Juodas, 405x135x(H)145mm, Hendi

Mandoline V tipo, Juodas, 405x135x(H)145mm, Hendi

66.55€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 55.00€

Medžio anglių grilis, 1145x380x770 mm, RESTO, Hendi

Medžio anglių grilis, 1145x380x770 mm, RESTO, Hendi

352.11€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 291.00€

Medžio anglių grilis

Medžio anglių grilis, 770x380x760 mm, PATIO, Hendi, 150603

227.48€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 188.00€

Mėsainių spaustuvo tarpikliai - 282120

Mėsainių spaustuvo tarpikliai - 282120

52.03€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 43.00€

Mėsmalė 12

Mėsmalė 12, 200 kg/val, 230V/750W, Profi Line, Hendi

780.45€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 645.00€

Mėsmalė Kitchen Line 22 - 427x261x486 mm - 210819

Mėsmalė 22, 220 kg/val, 230V/750W, Kitchen Line, Hendi

744.15€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 615.00€

Mėsmalė Kitchen Line 12

Mėsmalė Kitchen Line 12, 100 kg/val, 230V/550W, Hendi

605.00€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 500.00€


Profesionali virtuvės įranga

Profesionali virtuvės įranga – būtina sąlyga veiksmingai komercinės virtuvės veiklai. Įrenginiai, pritaikyti intensyviai naudoti, užtikrina ne tik patiekalų kokybę, bet ir darbo efektyvumą.

Profesionali įranga padeda pasiekti didesnį darbo našumą, užtikrina maisto saugos standartus ir sumažina energijos sąnaudas. Ji taip pat garantuoja greitesnį ir kokybiškesnį maisto paruošimą, svarbu tiek mažoms, tiek didelėms įstaigoms.


Tipai


Renkantis svarbu atkreipti dėmesį:

  • Kokybė ir patikimumas. Renkantis įrangą, būtina atsižvelgti į gamintojo reputaciją ir vartotojų atsiliepimus, nes tai lemia įrangos ilgaamžiškumą ir veikimo efektyvumą.
  • Energetinis efektyvumas. Aukšto energetinio efektyvumo įrenginiai ženkliai sumažina eksploatacines išlaidas.
  • Priežiūros ir valymo paprastumas. Įranga turėtų būti lengvai valoma ir prižiūrima, kad būtų užtikrintas higienos lygis ir patogus naudojimas.


Profesionali virtuvės įranga yra gyvybiškai svarbi kiekvienai maisto paslaugų įstaigai, leidžianti ne tik efektyviai gaminti maistą, bet ir užtikrinti aukščiausius higienos standartus. Tinkamai parinkta įranga ne tik palengvina darbuotojų darbą, bet ir prisideda prie sklandesnio maisto paruošimo proceso bei geresnio klientų aptarnavimo.