Gastronomonės pjaustyklės ir peiliai

Pjaustyklė Profi Line 195 - 210031

Gastronominė pjaustyklė Profi Line 195, 280W, Hendi

489.11€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 404.22€

Pjaustyklė Kitchen Line 250 - 210215

Maisto pjaustyklė Hendi Kitchen Line 250, 150W - 210215

519.71€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 429.51€

Pjaustyklė Kitchen Line 300 - 210246

Maisto pjaustyklė Hendi Kitchen Line 300, 250W - 210246

941.79€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 778.34€

Pjaustyklė Profi Line 220 - 210048

Maisto pjaustyklė Hendi Profi Line 220, 280W, Hendi, 210048

519.71€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 429.51€

Pjaustyklė Hendi Profi Line 250 - 210000

Maisto pjaustyklė Hendi Profi Line 250, 320W - 210000

611.51€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 505.38€


Gastronominės pjaustyklės

Gastronominės pjaustyklės – tai nepakeičiamas įrenginys bet kurioje profesionalioje virtuvėje, kuris užtikrina produkto pjaustymo tikslumą ir efektyvumą. Tai aukštos kokybės elektriniai įrenginiai, skirti produktams pjaustyti į vienodus griežinėlius ar riekeles. Šios pjaustyklės ypač populiarios tada, kai reikia pjaustyti mėsą, sūrį, duoną ir kitus produktus, kuriems svarbi pjaustymo precizija.


Gastronominių pjaustyklių tipai:

  • Mėsos pjaustyklės: specialiai sukurtos mėsos produktų pjaustymui, užtikrinančios lygias ir vienodos storio riekeles.
  • Sūrio pjaustyklės: prisitaikiusios prie sūrio pjaustymo specifikos, pasižymi aštriais ir tvirtais ašmenimis.
  • Universalios pjaustyklės: tinkamos įvairių rūšių produktų pjaustymui, dėl ko yra itin lankstus pasirinkimas.
  • Automatinės pjaustyklės: įrengtos automatiniu mechanizmu, leidžiančiu nustatyti norimą riekelių storį ir kiekį.


Kodėl reikalingos gastronominės pjaustyklės?

Šios pjaustyklės svarbios ne tik dėl laiko taupymo ir maisto paruošimo efektyvumo, bet ir dėl galimybės užtikrinti patiekalų estetiką, kuri yra gyvybiškai svarbi pristatant maistą klientams. Be to, jos padeda efektyviai naudoti žaliavas, mažinant maisto atliekas.


Renkantis gastronominę pjaustyklę, svarbu atsižvelgti į šiuos aspektus:

  • Ašmenų kokybė: aštrūs ir ilgaamžiai ašmenys garantuoja efektyvų ir kokybišką pjaustymą.
  • Saugumo funkcijos: įrenginiai turėtų būti aprūpinti saugumo sistemomis, apsaugančiomis nuo traumų.
  • Valdymo paprastumas ir ergonomiškumas: pjaustyklės turi būti patogios ir intuityvios, kad naudojimas būtų nevargantis.
  • Priežiūros lengvumas: įrenginys turi būti lengvai išardomas higienos palaikymui ir reguliariai priežiūrai.


Profesionalios gastronominės pjaustyklės yra esminis įrankis profesionaliose virtuvėse, kuris leidžia ne tik sutaupyti laiką, bet ir užtikrinti aukščiausios kokybės maisto paruošimą.