Komerciniai Sous Vide cirkuliatoriai yra specialiai sukurti naudoti profesionaliose virtuvėse bei maisto paslaugų įstaigose, atsparūs dažnam naudojimui bei didelės apimties maisto gamybai. Jie leidžia nustatyti ir palaikyti vandens temperatūrą tiksliai, užtikrinant vienodą maisto virimą. Be to, padeda pagerinti natūralius maisto skonius ir tekstūras, rezultatyviai gaminant minkštą, sultingą mėsą ir puikiai išvirtas daržoves.
Maisto ruošimas naudojant Sous Vide cirkuliatorius gali būti atliekamas naudojant mažiau rankų darbo, leidžiant šefams sutelkti dėmesį į kitas virtuvės užduotis. Tai taip pat leidžia gaminti partijomis, kas padeda sutaupyti laiko ir sumažinti atliekų kiekį, leidžia gaminti didelius maisto kiekius vienu metu, o galingi ir greitai šildantys elementai garantuoja trumpesnį maisto ruošimo laiką.
Apsilankykite mūsų profesionalios virtuvės technikos puslapyje, Spauskite čia ir išsirinkite iš įvairių produktų, kurie padės jums pasiekti aukštą maisto gamybos kokybę ir efektyvumą.