Raudonos spalvos peiliai HACCP mėsai

Raudonos spalvos peiliai haccp mėsai - 842928

Raudonos spalvos peiliai haccp mėsai - 842928

11.40€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 9.42€

Raudonos spalvos peiliai haccp mėsai 150 mm, - 842522

Raudonos spalvos peiliai haccp mėsai 150 mm, - 842522

5.90€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 4.88€

Raudonos spalvos peiliai haccp mėsai 150 mm. - 842423

Raudonos spalvos peiliai haccp mėsai 150 mm. - 842423

6.75€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 5.58€

Raudonos spalvos peiliai haccp mėsai 180 mm, - 842621

Raudonos spalvos peiliai haccp mėsai 180 mm, - 842621

5.59€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 4.62€

Raudonos spalvos peiliai haccp mėsai 240 mm. - 842720

Raudonos spalvos peiliai haccp mėsai 240 mm. - 842720

6.75€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 5.58€

Supra Colore peilis kaulams atskirti, Ambrogio Sanelli, Raudona, (L)290mm

Supra Colore peilis kaulams atskirti, Ambrogio Sanelli, Raudona, (L)290mm

26.06€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 21.54€

Supra Colore peilis kaulams atskirti, Ambrogio Sanelli, Raudona, (L)300mm

Supra Colore peilis kaulams atskirti, Ambrogio Sanelli, Raudona, (L)300mm

27.23€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 22.50€


Raudonos spalvos peiliai mėsai

Raudonos spalvos HACCP peiliai mėsai – tai specializuoti įrankiai, pritaikyti mėsos produktų apdorojimui profesionaliose virtuvėse. Šie peiliai atitinka HACCP (Pavojų analizės ir kritinių kontrolės taškų) standartus, užtikrinančius aukštą maisto saugos ir higienos lygį.

Raudonos spalvos peiliai leidžia virtuvės darbuotojams aiškiai identifikuoti, kad šie įrankiai skirti tik mėsai. Tai ne tik supaprastina darbo procesą, bet ir yra svarbus elementas, neleidžiantis kryžminei produktų taršai.

Raudonos spalvos HACCP peiliai mėsai yra sukurti atsižvelgiant į griežtus maisto saugos reikalavimus, kurie yra būtini palaikant aukščiausią higienos lygį profesionaliose virtuvėse ir skiriasi nuo standartinių peilių.

Renkantis svarbu atkreipti dėmesį į:

  • Ašmenų kokybę: aukštos kokybės nerūdijančio plieno ar keramikos ašmenys užtikrins ilgalaikį naudojimą ir aukščiausią pjaustymo efektyvumą.
  • Rankenos patogumą: ergonomiškai suprojektuotos rankenos sumažina rankų nuovargį ir padidina naudojimo saugumą.
  • Priežiūros galimybes: lengvai prižiūrimi peiliai, kuriuos galima plauti indaplovėje, suteikia higienos privalumus, taupo laiką ir užtikrina optimalias sanitarines sąlygas.
  • Specializaciją: užtikrinkite, kad peilis būtų pritaikytas konkrečioms mėsos rūšims, su kuriomis dirbate, įskaitant specialias ašmenų formas tam tikrų mėsos tipų pjaustymui.

Renkantis šiuos peilius, vertėtų rinktis patikrintus gamintojus, siūlančius atitikti tarptautinius maisto saugos standartus atitinkančius produktus. Tokie įrankiai ne tik supaprastins kasdienį darbą virtuvėje, bet ir padės išlaikyti aukštą paslaugų kokybę bei klientų pasitikėjimą.