Kočėlai tešlai

Kočėlas tešlai - 65x250/470 - 515006

Kočėlas tešlai - 65x250/470 - 515006

39.25€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 32.44€

Medinis kočėlas tešlai - 75x380/590 mm - 515020

Medinis kočėlas tešlai - 75x380/590 mm - 515020

51.70€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 42.73€

Neprilimpantis kočėlas tešlai - 65x250/470 - 515013

Neprilimpantis kočėlas tešlai - 65x250/470 - 515013

52.97€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 43.78€


Profesionalūs kočėlai

Profesionalūs kočėlai tešlai – tai svarbūs įrankiai, naudojami konditerijoje, kepimo pramonėje ir picerijose tešlai ruošti. Jie padeda išlyginti tešlą iki norimo storio ir dydžio, suteikiant tešlai vienodumą bei tinkamą tekstūrą.

Naudojant profesionalius kočėlus tešlai, galima ženkliai pagerinti darbo našumą ir produktų kokybę. Jie leidžia tešlą ruošti greičiau ir efektyviau, mažinant tešlos švaistymą ir užtikrinant geresnę produktų išvaizdą.


Kočėlų tešlai rūšys:

  • Rankiniai kočėlai – tradiciniai įrankiai, reikalaujantys žmogaus jėgos, bet suteikiantys didesnę kontrolę tešlos ruošos procese.
  • Reguliuojami kočėlai – šie kočėlai leidžia keisti tešlos storį, tad tinka įvairioms tešlos rūšims ir produktams.
  • Silikoniniai kočėlai – padengti silikonu, užtikrinantys, kad tešla neprikibtų prie paviršiaus, ir palengvinantys tešlos ruošą.
  • Nerūdijančio plieno kočėlai – ypač patvarūs ir lengvai valomi, tinka intensyviai naudojamiems virtuvės darbams.


Renkantis tešlos kočėlą svarbu atkreipti dėmesį:

  • Medžiaga. Rinkitės kočėlus iš kokybiškų medžiagų, kurios užtikrins ilgaamžiškumą ir higieną.
  • Pjaustymo tikslumas ir reguliavimas. Aukštos kokybės kočėlai turėtų leisti lengvai reguliuoti tešlos storį ir išlaikyti norimą formą.
  • Papildomos funkcijos. Verta atsižvelgti į papildomas funkcijas, tokias kaip antiprikišamos danga, ergonomiškos rankenos ar lengva priežiūra.


Profesionalūs kočėlai tešlai yra būtinas įrankis bet kurioje virtuvėje, kurioje dažnai ruošiama tešla. Jie ne tik padidina darbo efektyvumą, bet ir prisideda prie aukštos kokybės galutinio produkto sukūrimo. Tinkamai parinkti kočėlai suteikia galimybę konditeriams ir virėjams pasiekti puikius ruošos rezultatus, suteikdami patiekalams norimą išvaizdą ir tekstūrą.