Profesionalios keptuvės

Padažinė kepti be dangčio Kitchen Line, 1.6 litro

Troškintuvas kepti be dangčio Kitchen Line, 1.6 litro - 839409

21.10€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 17.44€

Troškintuvas kepti be dangčio Profi Line

Troškintuvas kepti be dangčio Profi Line, 0.9 litro - 830352

18.15€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 15.00€

Troškintuvas kepti be dangčio Profi Line, 1,5 litro

Troškintuvas kepti be dangčio Profi Line, 1,5 litro - 830376

24.16€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 19.97€

Universali keptuvė 240 mm - 628638

Universali keptuvė 240 mm - 628638

26.69€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 22.06€

Universali keptuvė 300 mm - 628706

Universali keptuvė 300 mm - 628706

36.72€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 30.35€

Universali keptuvė 320 mm - 628621

Universali keptuvė 320 mm - 628621

42.85€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 35.41€

Universali ketaus keptuvė, ø260x(H)44mm, Hendi

Universali ketaus keptuvė, ø260x(H)44mm, Hendi

67.01€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 55.38€

Valcuoto plieno keptuvės Profi Line 140 mm - 628850

Valcuoto plieno keptuvės Profi Line 140 mm - 628850

11.17€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 9.23€

Wok tipo keptuvė su keramine danga ø32 cm, indukcinė - 627747

Wok keptuvė su nepridegančia marmūro danga ø320 mm - 627747

50.86€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 42.03€

Wok tipo keptuvė 320 mm - 839010

Wok keptuvė su nepridegančia titano danga 320 mm - 839010

54.76€ (su PVM) Kaina be PVM (21%): 45.26€


Profesionalios keptuvės

Profesionalios keptuvės yra neatskiriama bet kurios, ypač profesionalios, virtuvės dalis. Jos specialiai sukurtos taip, kad atitiktų aukštus pramoninio naudojimo standartus, užtikrinant ilgaamžiškumą ir patikimumą. Tai įrankiai, pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, kurie užtikrina ilgalaikį naudojimą sunkiomis sąlygomis. Jos padeda pasiekti aukščiausią maisto ruošos efektyvumą ir kokybę, užtikrindamos, kad patiekalai būtų gardūs ir sveiki.


Keptuvių tipai:

  • Gilios keptuvės: tinkamos giluminiam kepimui ar didelio kiekio patiekalų gamybai.
  • Grill keptuvės: puikiai tinka mėsos ar daržovių kepimui
  • Blynų keptuvės: šios plokščios ir žemos keptuvės idealios tolygiems ir skaniems blynams kepti.
  • Žuvies keptuvės: ilgesnės formos, pritaikytos didelių žuvies filė kepimui.
  • Paella keptuvės: plačios ir gilios, sukurtos autentiškai paella gamybai.
  • Universalios keptuvės: tinka įvairių rūšių patiekalams gaminti.
  • WOK keptuvės: specialiai azijietiškiems patiekalams, kur reikalingas greitas maisto apdorojimas.
  • Elektrinės keptuvės: nepriklauso nuo viryklės, veikia autonomiškai.


Renkantis profesionalias keptuves atkreipkite dėmesį į:

  • Medžiagą: Pasirinkite tarp nerūdijančio plieno, ketaus, aliuminio, atsižvelgdami į jų šilumos laidumo savybes.
  • Dangos tipą: neprideganti danga užtikrina, kad maistas neprikibs ir keptuvę bus lengva plauti.
  • Tinkamumą viryklėms: Įsitikinkite, kad keptuvė tinka jūsų viryklės tipui, ypač svarbu indukcinėms viryklėms.
  • Rankenų saugumą: Rankenos neturėtų kaisti, jų patogumas yra būtinas ilgai dirbant.
  • Keptuvės dydį ir formą: Įvertinkite, kiek dažnai ir kokiems patiekalams ją naudosite.


Investuoti į aukštos kokybės profesionalias keptuves reiškia ne tik palengvinti darbą virtuvėje, bet ir užtikrinti, kad patiekalai visada būtų skanūs ir sveikai paruošti.