Gastronominiai indai - puikus pasirinkimas profesionaliems ir verslo klientams, ieškantiems patikimų ir kokybiškų sprendimų savo įstaigoms. Ši produktų kategorija apima platų indų asortimentą, kuris atitinka gastronomijos konteinerių standartinius dydžius pagal PN-EN 631-1: 1996. Gastronominių konteinerių dydžio standartizavimas leidžia lengvai juos integruoti į įvairią įrangą, tokią kaip orkaitės, terminės talpyklos, šaldytuvai, maisto šildytuvai ir vežimėliai.
Svarbiausios šios produktų kategorijos savybės yra didelis temperatūrų diapazonas nuo -40°C iki 300°C, nerūdijančio plieno 18/10 medžiaga ir sienelių storis nuo 0,6 iki 0,8 mm. Tai garantuoja ilgaamžiškumą, atsparumą korozijai ir aukštą higienos lygį.
Naudojant gastronominius indus, klientai gali pasitikėti puikia kokybe, patogumu ir funkcionalumu. Be to, jų naudojimas padeda gerinti darbo efektyvumą, sumažinti laiko sąnaudas ir užtikrinti, kad maistas būtų laikomas ir pristatomas tinkamomis sąlygomis. Investuodami į šios kategorijos produktus, jūsų įmonė gaus ilgalaikę naudą ir aukštą klientų pasitenkinimą.
Norite pagerinti savo virtuvės patirtį su profesionaliais virtuvės reikmenimis? Spauskite čia ir atraskite mūsų unikalų ir kokybišką virtuvės reikmenų asortimentą, skirtą tiek profesionalams, tiek entuziastams.